13-01-2020

Start verkoop: donderdag 27 februari

Het is bijna zover: de start verkoop van De Zuiderpoort. Noteer 27 februari alvast in je agenda, dan gaat de verkoop van start. Vanaf dat moment kun je je inschrijven voor een woning. 

 

Kom je ook?

Start verkoop: donderdag 27 februari 2020, 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: Lamberink Nieuwbouwmakelaar in Emmen
Einde inschrijving: 11 maart 2020, 17.00 uur

 

Inschrijven voor een woning

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer kan ik me inschrijven?
De verkoop start op 27 februari en eindigt op 11 maart 2020 om 17.00 uur. Zorg dat je je in deze periode online inschrijft voor een woning van De Zuiderpoort.

Hoe kan ik me inschrijven?
Via het online woondossier op de projectwebsite. Je kunt je gegevens nu al invullen en daarmee je interesse kenbaar maken. Op 27 februari wordt het woondossier uitgebreid en kun je ook aangeven in welke woning je geïnteresseerd bent. 

Wat gebeurt er als meerdere mensen dezelfde woning willen?
Als na de sluiting van de inschrijving blijkt dat meerdere mensen interesse hebben in hetzelfde bouwnummer, dan wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld. Bij gelijke geschiktheid wordt er geloot.

Hoe kan ik meer kans maken op een woning?
Zorg dat je de financiële check al hebt gedaan. Hieruit wordt duidelijk of je de woning en bijkomende kosten kunt betalen. 

 

Hulp nodig bij de inschrijving?

Kom langs!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw online inschrijving? Of heb je nog vragen over de woningen van De Zuiderpoort? Ga in dat geval langs bij de makelaar: 

Lamberink Nieuwbouwmakelaar
Hoofdstraat 150
7811 EW Emmen

Telefoonnummer: 0591-653355
E-mailadres: nieuwbouw@lamberink.nl