Het laatste
nieuws

Nieuwsberichten

Wij hebben naar jouw woonwensen geluisterd

Een flink aantal mensen heeft aangegeven hoe zij in De Zuiderpoort willen wonen via het online Woondossier of bij Lamberink Makelaars en Adviseurs. Wij hebben naar deze woonwensen geluisterd en daarop ook het aanbod aangepast. Het resultaat: de Herenhuizen worden nóg ruimer. In de woonkamer wordt de trap teruggebracht. Dat betekent dat de muur van de woonkamer een stuk opschuift richting de hal. Hierdoor heb je meer leefruimte in de woonkamer en is er plek voor een royale bank of een groot dressoir. Dat is pas comfortabel wonen. 

Hieronder zie je de nieuwe plattegrond van de begane grond en de interieurimpressie waarop je kunt zien dat de woonkamer ruimer is geworden. Wil je meer weten over het woningtype en ook alle nieuwe plattegronden bekijken? Je ontdekt het hier.

 

Financieringsmogelijkheden herenhuizen

Wist je al dat wanneer je kiest voor een herenhuis in De Zuiderpoort je maandlasten van een hypotheek maar 695 euro kunnen zijn? Bij deze berekening wordt er uitgegaan dat je al een eigen huis hebt en voor 2013 een hypotheek hebt afgesloten. De voorbeeldhypotheek voor de herenhuizen los je voor 50 procent annuïtair af en is voor 50 procent aflossingsvrij. Doordat deze hypotheek deels annuïtair is, betaal je voor de helft rente en aflossing en voor de andere helft alleen rente. Sluit je nu een hypotheek af? Dan profiteer je nog steeds van een lage rente. Voor deze hypotheekvorm komt de rente gemiddeld uit op 1,43%. 

 

Lage maandlasten

De maandlasten van een nieuwbouwhuis zijn een stuk lager dan die van een bestaande woning. Kies je voor een nieuwbouwwoning van De Zuiderpoort dan geniet je van ontzettend lage energiekosten en geen gaslasten. Zowel de herenhuizen als de hofwoningen zijn namelijk gasloos, goed geïsoleerd en hebben vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor hebben de woningen een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,4. 

 

Heb jij interesse in een herenhuis van De Zuiderpoort en ben je benieuwd naar jouw financieringsmogelijkheden? De adviseurs van Lamberink Nieuwbouwmakelaars informeren je graag. Neem contact met ze op.

Wij staan nog steeds voor je klaar

‘Een huis kopen is niet iets dat je elke dag doet,’ weet René Westerveen, nieuwbouwadviseur bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars. ‘Bij zo’n grote stap komt ontzettend veel kijken. Daarom komen veel woningzoekers graag bij onze vestiging in Emmen langs voor een persoonlijk gesprek. Om mensen nog steeds te helpen op een manier die bij hen past gaan wij, ondanks de huidige situatie met het coronavirus, onverminderd door met onze persoonlijke dienstverlening. Natuurlijk staan hierbij de richtlijnen van de RIVM voor ons centraal. Dit betekent dat we samen met de klant op zoek gaan naar een contactmanier die aansluit bij zijn of haar wensen en dat valt binnen de recente voorschriften. Denk hierbij aan telefonisch contact, een video-afspraak of onder restricties een persoonlijk gesprek op kantoor of thuis.’

 

‘Mensen die geïnteresseerd zijn in een hofwoning of herenhuis in De Zuiderpoort kunnen bij vragen dus nog steeds bij ons terecht,’ gaat René verder. ‘Dat kan bij mij, maar ook bij mijn andere collega’s van Lamberink. Onze nieuwbouwspecialisten, makelaars, verzekeringsadviseurs en hypotheekadviseurs staan nog steeds voor je klaar. Zo bieden wij woningzoekers full service en persoonlijke advies aan zoals iedereen dat van ons gewend is.’ 

 

Heb jij een vraag over de woningen van De Zuiderpoort? Neem contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars. 

 

Nu in verkoop

De verkoop van de zeven herenhuizen en acht hofwoningen is gestart. Dat betekent dat je vanaf nu alle belangrijke documenten zoals prijslijsten, brochures en contractstukken online kunt vinden. Daarnaast kun je je nu inschrijven voor een beschikbare woning naar jouw keuze en uiteindelijk ook kopen. 

 

Inschrijven

Ben jij overtuigd van een nieuwbouwwoning in De Zuiderpoort? En wil je graag een optie op een energiezuinig huis? Dan kun je je via het online woondossier inschrijven en jouw woonvoorkeuren doorgeven. Ook als je ervoor kiest om het huis te kopen, kun je dit regelen via het online woondossier. Hier heb je gelijk alle belangrijke documentatie op één plek. Super handig! 

 

Heb je nog vragen over de woningen of een hypotheek? Dan kun je altijd terecht bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars. Zij helpen je graag bij deze belangrijke stap. Neem contact op met de makelaar

Inschrijven voor een woning

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer kan ik me inschrijven?
De verkoop is gestart op 27 februari en eindigt op 11 maart 2020 om 17.00 uur. Zorg dat je je in deze periode online inschrijft voor een woning van De Zuiderpoort.

Hoe kan ik me inschrijven?
Via het online woondossier op de projectwebsite. Je kunt je gegevens invullen en daarmee je interesse kenbaar maken. Eenmaal in het woondossier kun je ook aangeven in welke woning je geïnteresseerd bent. 

Wat gebeurt er als meerdere mensen dezelfde woning willen?
Als na de sluiting van de inschrijving blijkt dat meerdere mensen interesse hebben in hetzelfde bouwnummer, dan wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld. Bij gelijke geschiktheid wordt er geloot.

Hoe kan ik meer kans maken op een woning?
Zorg dat je de financiële check al hebt gedaan. Hieruit wordt duidelijk of je de woning en bijkomende kosten kunt betalen.

Start verkoop: donderdag 27 februari

Het is bijna zover: de start verkoop van De Zuiderpoort. Noteer 27 februari alvast in je agenda, dan gaat de verkoop van start. Vanaf dat moment kun je je inschrijven voor een woning. 

 

Kom je ook?

Start verkoop: donderdag 27 februari 2020, 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: Lamberink Nieuwbouwmakelaar in Emmen
Einde inschrijving: 11 maart 2020, 17.00 uur

 

Inschrijven voor een woning

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer kan ik me inschrijven?
De verkoop start op 27 februari en eindigt op 11 maart 2020 om 17.00 uur. Zorg dat je je in deze periode online inschrijft voor een woning van De Zuiderpoort.

Hoe kan ik me inschrijven?
Via het online woondossier op de projectwebsite. Je kunt je gegevens nu al invullen en daarmee je interesse kenbaar maken. Op 27 februari wordt het woondossier uitgebreid en kun je ook aangeven in welke woning je geïnteresseerd bent. 

Wat gebeurt er als meerdere mensen dezelfde woning willen?
Als na de sluiting van de inschrijving blijkt dat meerdere mensen interesse hebben in hetzelfde bouwnummer, dan wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld. Bij gelijke geschiktheid wordt er geloot.

Hoe kan ik meer kans maken op een woning?
Zorg dat je de financiële check al hebt gedaan. Hieruit wordt duidelijk of je de woning en bijkomende kosten kunt betalen. 

 

Hulp nodig bij de inschrijving?

Kom langs!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw online inschrijving? Of heb je nog vragen over de woningen van De Zuiderpoort? Ga in dat geval langs bij de makelaar: 

Lamberink Nieuwbouwmakelaar
Hoofdstraat 150
7811 EW Emmen

Telefoonnummer: 0591-653355
E-mailadres: nieuwbouw@lamberink.nl

 

 

Royaal wonen aan de rand van het stadshart

Genieten van de stad en het groen

Duurzaam en energiezuinig wonen op een uniek plekje in Emmen. Dat kan straks in de Zuiderpoort. Om deze woningen goed aan te laten sluiten bij de woonwensen van geïnteresseerden heeft de ontwikkeling meer aandacht, zorgvuldigheid en tijd nodig. Daarom wordt de start verkoop verplaatst naar februari 2020.   
 
Ondanks de vertraging in de ontwikkeling staat de start bouw nog steeds gepland voor het najaar van 2020. Zo geniet je nog altijd op hetzelfde moment van een comfortabele nieuwbouwwoning.

Een woning kopen van Van Wijnen: hoe gaat dat in zijn werk?

Ben je benieuwd naar hoe het kopen van een nieuwbouwwoning bij Van Wijnen in zijn werk gaat? We zetten de verschillende stappen voor je op een rijtje: van de start verkoop tot de oplevering van jouw nieuwe droomhuis.

 

1. Beginnende interesse

Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwproject van Van Wijnen? Dan kun je je via de website inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief. Hierin lees je over de ontwikkelingen van het project. Ook ben je hiermee als eerste op de hoogte van wanneer de verkoop start. 

 

2. Start verkoop

Zit jouw droomhuis er misschien wel tussen? Kom dan naar de start verkoop. Tijdens het verkoopevenement bij de makelaar of op de projectlocatie kun je de verkoopdocumentatie inzien en je vragen stellen aan de adviseurs van Van Wijnen. Ook kun je je meteen inschrijven voor een van de woningen. Na de start verkoop is alle informatie ook online te vinden op de website.

 

3. Inschrijving

Vanaf de start verkoop kun je je inschrijven voor de woning. Vul het inschrijfformulier in en lever het in bij de makelaar per mail of op kantoor. Bij projecten waarbij de verkoop online plaatsvindt, kun je je inschrijven door een woondossier op de projectsite aan te maken Op het inschrijfformulier geef je onder andere de voorkeur van jouw bouwnummer(s) aan.

 

4. Toewijzing

Nadat de inschrijftermijn is verlopen, kijken Van Wijnen en de projectmakelaar wie er het meest geschikt is voor de woning. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar het voorbehoud van financiering, voorbehoud van de verkoop van de eigen woning en of je al een financiële check hebt gehad bij een hypotheekadviseur. De meest geschikte kandidaat wordt toegewezen op het bouwnummer. Zijn alle geïnteresseerden even geschikt? Dan wordt er geloot om wie de woning toegewezen krijgt.

 

5. Optie nemen

Zodra de woning aan je is toegewezen, wordt er een gesprek ingepland met de makelaar. Tijdens dit gesprek neem je samen de contract- en/of verkoopstukken door en kun je een optie nemen op de woning. Dit betekent dat je de woning als het ware reserveert. De optietermijn duurt enkele weken. Wil je toch niet overgaan tot koop? Dan kun je je tijdens de optietermijn zonder gevolgen nog terugtrekken.

 

6. Overgaan tot koop

Besluit je tot aankoop over te gaan? Dan krijg je van de makelaar een concept  koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst. Hierin zijn de rechten en plichten van de koper, de verkoper en de aannemer geregeld. Deze documenten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De koopovereenkomst regelt de aankoop van de grond waarop je woning wordt gebouwd. In de aannemingsovereenkomst wordt de bouw en de afbouw van je huis geregeld.

 

Je koopt de woning vrij op naam: de verkoper betaalt de bijkomende kosten. Denk hierbij aan de notariskosten, makelaarscourtage, standaard sanitair en BTW (21%). 

 

Kosten die je nog zelf moet betalen zijn: kosten voor de keuken, eventueel meer- en minderwerk, rente over de grond vanaf de start van de bouw en bestrating (met uitzondering van het pad naar de voordeur).

 

7. Tekenen van de koop- en aanneemovereenkomst

Wanneer je de koop- en aanneemovereenkomst goed hebt doorgenomen, kom je bij de makelaar op kantoor om te tekenen. Vanaf het tekenmoment heb je nog 7 dagen bedenktijd. Binnen dit termijn kun je zonder gevolgen afzien van de koop. Ook nemen de meeste mensen een financieringsvoorbehoud op in de overeenkomst. Zodra de opschortende voorwaarden zijn verstreken, gaat de bouw definitief door. Heb je de financiering rond? Gefeliciteerd! Dan is de koop definitief.

 

8. Woonconsulent

Bij Van Wijnen krijg je een persoonlijke woonconsulent(e) toegewezen die je het hele traject van de voorbereiding tot de oplevering begeleidt. Met hem of haar bespreek je je individuele wensen en de mogelijkheden van je woning. 

 

9. Startbouwbrief

Zodra de opschortende voorwaarden komen te vervallen, versturen we de start bouw brief. Dit betekent dat er een onherroepelijk bouwvergunning is verstrekt, we het SWK Garantiecertificaat hebben ontvangen, de grond in eigendom is en 70 procent van de woningen is verkocht.

 

10. Grond passeren

Vervolgens wordt de grond jouw eigendom: de grond gaat passeren. Je tekent hiervoor een akte van levering. Indien een financiering plaatsvindt met behulp van een hypotheekgever, teken je ook een hypotheekakte bij de notaris.

 

11. Start bouw

Dan gaan we starten met de bouw! Bij de start van de bouw hoort natuurlijk ook een start bouw feest, hiervoor word je uitgenodigd door Van Wijnen. De woonconsulent maakt voor jou een prognoseplanning: zo weet je wat je van de bouwplanning kunt verwachten. Hier begint ook de betaling van je woning. De bouw en de betaling is in stappen opgedeeld. Zodra Van Wijnen een stap verder is met de bouw, wordt er een termijn gefactureerd.

 

12. Kijkmomenten

Wil je een kijkje komen nemen op de bouwplaats? Tijdens het bouwproces kun je enkele keren langskomen. Hiervoor worden er speciale kijkmomenten ingepland. Zo kun je op een veilige manier onder begeleiding de bouwplaats verkennen en betreedt je voor het eerst je nieuwe woning. Naast de kijkmomenten ontvang je een maandelijkse nieuwsbrief met informatie over de voortgang van de bouw en de planning. 

 

13. Oplevering

Het is dan bijna zover: de oplevering van jouw nieuwe huis. Twee weken voor de oplevering en sleuteloverdracht kun je langskomen om het huis te controleren op onvolkomenheden: de zogeheten voorschouw. De definitieve oplevering is een belangrijk juridisch moment, dus neem vooral een bouwkundig specialist mee die het huis controleert in jouw belang. Is alles in orde? Dan maken we alles gereed voor de overdracht en ontvangt je de sleutels. Gefeliciteerd, je bent eigenaar van je nieuwbouwwoning, klussen maar!

De voordelen van gasloos wonen

De woningen van de Zuiderpoort in Emmen worden gasloos. Het is sinds 1 juli 2018 namelijk verplicht om gasloze woningen te bouwen. Dit betekent dat nieuwbouwwoningen in Nederland geen gasaansluiting meer krijgen. Dat heeft alles te maken met de ambitie van de Nederlandse regering om de uitstoot van CO2 verder terug te dringen en zo klimaatverandering tegen te gaan.

Hoe werkt dit precies en wat betekent het voor jou als je een gasloze woning van Van Wijnen koopt? We leggen het je graag uit in de onderstaande video.

Wonen zonder aardgas doe je zo from Van Wijnen on Vimeo.

Facebook

Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

3 juli om 03:05

🚶‍♂️ Wil jij op loopafstand van het centrum van Emmen wonen? Dan is een woning in De Zuiderpoort aan de Wilhelminastraat misschien wel iets voor jou. Hier woon je niet alleen centraal, maar ook nog eens in een ruime en toekomstbestendige nieuwbouwwoning. Is dit iets voor jou? www.zuiderpoortemmen.nl
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

5 juni

Ben jij op zoek naar een fijne eengezinswoning in Emmen? Dan is de hofwoning van De Zuiderpoort misschien wel iets voor jou. Hier woon je in een ruime rijwoning aan een rustig hofje aan de Wilhelminastraat. Hier hebben de kinderen alle ruimte om binnen of buiten voor de deur te spelen. Interesse? Neem contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars of kijk eens op www.zuiderpoortemmen.nl
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

29 mei

Wist je al dat je in De Zuiderpoort geniet van het beste van twee werelden? Vanaf je nieuwbouwwoning aan de Wilhelminastraat wandel je zo naar winkels, restaurantjes en scholen. Tegelijkertijd ben je zo in een groene omgeving, zowel in stad als erbuiten. Zie jij jezelf hier al wonen? bit.ly/2AgrPzULamberink Nieuwbouwmakelaars
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

23 mei

🌺 Kies jij voor een Herenhuis in De Zuiderpoort? Dan kan je straks de bloemetjes buitenzetten. Aan de straatkant krijg je namelijk een vaste bloembak waar je zelf planten in kunt potten. Wat een fleurig vooruitzicht. www.zuiderpoortemmen.nl
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

20 mei

Wist je al dat je in een Herenhuis van De Zuiderpoort nu nóg ruimer woont? De trap in de woonkamer is teruggebracht. Hierdoor heb je een extra royale living. Is het jouw droom om ruim te wonen op loopafstand van het centrum van Emmen? Bekijk hier deze koopwoningen: bit.ly/3e87CuV
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

17 mei

Wist jij al dat de woningen van De Zuiderpoort duurzaam en energiezuinig zijn? Alle huizen zijn gasloos en goed geïsoleerd. Daarnaast zijn ze voorzien van vloerverwarming. Kortom: met een nieuwe woning in De Zuiderpoort ben je klaar voor de toekomst. Meer weten? Ontdek hier het aanbod: http://bit.ly/zp-aanbod of neem even contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars.
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

14 mei

🏡 Zoek jij een huis met veel leefruimte? Dan is een herenhuis van De Zuiderpoort in Emmen misschien iets voor jou. Met drie woonlagen, een indelingsvrije verdieping en extra hoge plafonds biedt dit huis genoeg plek voor het hele gezin. Interesse? Neem snel contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars of kijk op bit.ly/herenhuizen-emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

16 april

Een nieuwbouwhuis lijkt duurder dan een bestaande woning, maar in de praktijk vallen de maandlasten vaak juist lager uit. Wist je al dat wanneer je kiest voor een herenhuis in De Zuiderpoort je maandlasten van een hypotheek maar 695 euro kunnen zijn? Ben je benieuwd naar jouw financieringsmogelijkheden? De adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs - Emmen informeren je graag. In het laatste nieuwsbericht lees je hier meer over ➡️ bit.ly/zp-nieuws
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

12 april

De Zuiderpoort wenst je een vrolijk Pasen!
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

9 april

Wij staan nog steeds voor je klaar. ‘Een huis kopen is niet iets dat je elke dag doet,’ weet René Westerveen, nieuwbouwadviseur bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars. Ondanks de huidige situatie met het coronavirus, onverminderd door met onze persoonlijke dienstverlening. Meer weten? Lees hier het hele bericht: bit.ly/zp-nieuwsvk
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

17 maart

🌿 Wil jij duurzaam en energiezuinig wonen in het centrum van Emmen? Dat kan in een woning van De Zuiderpoort. Hier woon je gasloos en onderhoudsvriendelijk. Ontdek welke woningen nog beschikbaar zijn: http://bit.ly/zp-aanbod
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

10 maart

De inschrijving voor De Zuiderpoort sluit bijna. Je kan je nog tot morgen 11 maart 17:00 uur inschrijven voor een woning naar keuze🕛🕛🕛 Bekijk het actuele aanbod hier: http://bit.ly/zp-aanbod
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

9 maart

Nu in verkoop: 7 Herenhuizen en 8 hofwoningen. Heb jij interesse? Schrijf je voor 11 maart om 17.00 uur online in. Kom je liever langs? Dat kan! Bij Makelaars & Adviseurs Woningmakelaars Emmen helpen ze je graag. ✏ Inschrijven: http://bit.ly/zp-inloggen 🔭Aanbod bekijken: http://bit.ly/zp-aanbod
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

5 maart

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning in Emmen? Ontdek de voordelen van De Zuiderpoort: 💚 Dicht bij winkels en terrasjes 💚 7 herenhuizen en 8 hofwoningen 💚 Woonoppervlakte van 109 of 127 m2 💚 Standaard drie slaapkamers en een ruime tweede etage 💚 Gasloos en energiezuinig... Iets voor jou? Je kan je nog inschrijven tot 11 maart 17:00 uur! 12 maart gaat de makelaar de woningen toewijzen en hoor je of je jouw favoriete woning krijgt toegewezen. Bekijk ze hier: http://bit.ly/zp-aanbod Meer weergeven
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

27 februari

Vandaag is het eindelijk zover: start verkoop De Zuiderpoort 🎉🎉 In De Zuiderpoort kies je de eengezinswoning die past bij jouw leefstijl en gezinssamenstelling. Schrijf jij je in voor een herenhuis of een hofwoning? Meer weten over de woningen? Kom dan naar de start verkoop. 📍 Lamberink Emmen... 🕚 16.00 tot 18.00 uur Schrijf je nu online in voor de woningen: http://bit.ly/zp-inloggen Meer weergeven
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

24 februari

De verkoop start donderdag 27 februari online. Kom je liever langs? Dat kan! Tussen 16.00 en 18.00 staan de makelaars van Lamberink voor je klaar om te helpen bij de inschrijving. Lees alvast meer over de woningen: http://bit.ly/ze-home
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

18 februari

Save the Date 📅 Donderdag 27 februari start de verkoop van de 15 royale nieuwbouwwoningen in Emmen! 🏡 De v.o.n. prijzen van de herenhuizen variëren tussen € 295.000,- tot € 309.000,- en die van de hofwoningen variëren tussen € 269.500 tot € 282.500,-. Meer weten over de woningen? Kom dan naar de start verkoop. http://bit.ly/zp-startverkoop
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

12 februari

Verse groente, een stukje kaas of een bakje kibbeling. Daarvoor kun je elke vrijdag terecht op de markt in Emmen. Vanuit je woning loop je al binnen 9 minuten naar het Marktplein. Wat haal jij op de markt? 🍏🥑🐟
Facebook Zuiderpoort Emmen
Facebook Zuiderpoort Emmen

Zuiderpoort Emmen

4 februari

Wil jij dichtbij de stad in een woning wonen die voldoet aan jouw wensen? Dat kan in één van de 15 nieuwbouwwoningen in De Zuiderpoort die 27 februari in verkoop gaan. Geef jouw woonwensen door via deze link: http://bit.ly/zp-interesse
Facebook Zuiderpoort Emmen

Interesse

Wil jij graag wonen in De Zuiderpoort? De verkoop is gestart! 
Je kan je nu inschrijven voor de woningen.

Schrijf je in